Winkel

Winkel

Ons assortiment Belgische en Europese kazen varieert bijna wekelijks naargelang rijpheid, aanbod en seizoen. Je vindt bij ons een waaier aan chutneys, natuurlijk gedroogd fruit, toast voor bij kaas en andere must-haves die je kaastafel de moeite waard maken. Buiten onze kaasattributen kan je bij ons ook terecht voor fijne vleeswaren, tal van delicatessen en een compact aanbod zorgvuldig gekozen wijnen om je kaastafel te verrijken.

Als klein en ervaren team zijn we trots op onze vriendelijke service en nodigen we u uit om te komen ontdekken welke topproducten in seizoen zijn. We nemen de tijd om u te helpen, of u nu een kaastafel voor vrienden samenstelt, je dagelijkse sneetje voor tussen de boterham selecteert of een knabbel voor tien moet voorzien.

Feest, gezellig samenzijn of geen zin om te koken? Bij ons kan u terecht voor een kaasschotel, raclette, fondue, tapasplank, … op maat van elke gelegenheid! Geen verzoek is ons teveel en we doen al het mogelijke om aan uw wensen te voldoen. Contacteer ons voor specifieke info.